Forum: Fluebindingstreff

Hver tirsdag møtes ivrige fluebindere i SJFFs medlemslokaler ved Aasen & Five i Stjørdal. Her er bloggen fra kveldene de siste årene.

Tirsdagstreff høsten 2016.

Tirsdag 11.10. kl 1800 til 2100 er det fluebinding på Klubbhuset til SJFF i Løkkevegen 1.
Alle er velkommen, med eller uten bindeutstyr.
Kaffe og Brith’s boller.

Jon Eivind
92603980

Tirsdagstreff våren 2016

Tirsdag 12. januar starter vi opp med fluebindertreff i Klubbhuset fra kl 1800 til 2100 og fortsetter med dette utover våren. Alle er velkommen med eller uten utstyr. Kaffe og nybakte boller.

TIRSDAGSTREFF høsten 2015.

Hver tirsdagskveld fra kl 1800 til kl 2100. Fluebinding, kaffe og Brith’s nybakte boller. Alle er velkommen til SJFF sitt klubbhus i Løkkevegen 1a, med eller uten utstyr.

Tirsdagstreff vinter/vår 2015

Tirsdag 6. januar kl 1800 – 2100 starter vi opp med treffkvelder med bl a fluebinding på Klubbhuset på Aasen & Five-tomta. Det ligger i Løkkevegen 1A.
Møt opp med eller uten fluebinderutstyr. Kaffe og boller!

Åpent for alle. Gratis inngang.

Fluefiskekurs for damer

Stjørdal Jeger- og Fiskerforening arrangerer fluefiskekurs for damer.

Se informasjon om påmelding med mer på SJFFs hjemmeside.

Bruk de lokale faghandlene

Ta vare på Stjørdals unikt gode tilbud av faghandler for jakt fiske og friluftsliv. Handle lokalt!

Nå er vinteren og isfiskesesongen på det nærmeste over. Foran oss har vi måneder med sjøfiske, ørretfiske og ikke minst laksefiske. For å komplettere utstyret og få tips og råd er det mange av oss som vil legge turen innom en av Stjørdals to faghandler for sportsfiske – Sakshaug Sport eller Stjørdal Sportsfiskesenter (Best Fiske). Det vi kanskje ikke tenker over er at det er de færreste byer som har et så godt tilbud til sportsfiskere og friluftsfolk som Stjørdal. Skal vi fortsatt ha dette tilbudet må vi bruke de lokale faghandlene.

Sakshaug Sport behøver neppe noen nærmere presentasjon og er nærmest som en institusjon å regne – kjent langt utenfor kommunegrensene og et fast stoppested for alle tilreisende laksefiskere om sommeren. Forretningen har vært i virksomhet i sin nåværende form i Søndre gate 4 helt siden 1959. Gjennom 3 generasjoner har Jan Sakshaug og hans medarbeidere stått til tjeneste for jegere, fiskere og friluftsfolk. SJFF har hatt et nært samarbeid med Sakshaug i flere tiår – til gjensidig nytte for begge parter.

Av nyere dato er Stjørdal Sportsfiskesenter, eller Best Fiske som de også er kjent som, beliggende midt i sentrum i Stokmovegen 1. Butikken er 10 år og har de siste to årene utvidet betydelig og er i dag en av de største og flotteste sportsfiskebutikkene i hele Trøndelag. Aleksander Reinås og hans entusiastiske medarbeidere har spesialkompetanse på sportsfiske, men de selger også hytteutstyr og bekledning. De driver også båtutleie på Trondheimsfjorden – greit å vite hvis laksen svikter.

For oss som bor på Stjørdal er det kanskje en selvfølge å ha to velassorterte faghandler for sportsfiske, men det er det ikke! I dag blir sportsbutikker med fagkompetanse stadig sjeldnere. Det skyldes både netthandel og store kjeder som XXL – som ikke akkurat er kjent for verken sin kompetanse eller service. Det er mulig du kan spare en femtilapp på å handle på nettet, men i det lange løp er det du som er taperen.

SJFFs klare oppfordring er derfor: Bruk de lokale faghandlene – foreta dine innkjøp hos Sakshaug Sport og Stjørdal Sportsfiskesenter!

SJFF tildeles Stjørdal kommunes miljøpris for 2013

Ny pris til SJFF! Denne gangen kommunenes miljøpris.

Høsten 2012 ble Stjørdal Jeger- og Fiskerforening tildelt Gullkroken i kategorien årets forening. I år har vi blitt tildelt nok en gjev pris. Torsdag 24. oktober kunngjorde en enstemmig komité kultur, næring og miljø i Stjørdal kommune at Stjørdal kommunes miljøpris for 2013 tildeles Stjørdal Jeger- og Fiskerforening.
Ifølge Stjørdalens Blad begrunnes tildelingen med at SJFF tideles prisen for deres aktive dugnadsbaserte arbeid og pådriverrolle for skjøtsel av fisk, vilt og leveområder.
- I tillegg til å tilrettelegge forholdene i Stjørdal kommune for jakt og fiskeinteresserte, er dette arbeidet et viktig bidrag til å engasjere befolkningen i bevaring av naturmangfoldet, sier juryen.
Foreningen arbeider bevisst for å trekke ungdom og kvinner med i arbeidet.
Miljøprisen får foreningen for sitt engasjement og arbeid for å gjenskape tilløpsbekker som attraktive gyte- og oppvekstområder for den hardt pressede sjøørreten i Stjørdalsvassdraget. Foreningen har en aktiv ungdomsgruppe for rekruttering og en damegruppe som bidrar til godt felles skap.
- Stjørdal Jeger og Fisk har mange samarbeidspartnere og er aktive inn i jakt i Stjørdal. De samarbeider aktivt med fjellstyrene, mener juryen.
SJFF takker for prisen som gir inspirasjon til videre arbeid til viltet og fiskens beste. Vi håper også at årets miljøpris kan få flere til å engasjere seg i foreningsarbeid og ikke minst delta i nødvendig dugnadsarbeid gjennom hele året. Det er god plass til flere dugnadshender!
www.sjff.no

Tirsdagstreff SJFF

Tirsdag 29. oktober kl 1800 – 2100 starter vi opp med treffkvelder med bl a fluebinding på Klubbhuset på Aasen & Five-tomta. Det ligger i enden av Løkkevegen.
Møt opp med eller uten fluebinderutstyr. Kaffe og boller!

Åpent for alle. Gratis inngang.

Jon Eivind
92603980

Ny sjøørret-dugnad

SJØØRRETDUGNAD SØNDAG 8. SEPTEMBER KLOKKEN 12.00.

Er du også interessert i å gjøre en innsats for sjøørreten? Da har du mulighet søndag 8. september. Denne gang i Holmsbekken på Øfsti.

Les mer HER.

Sjøørret-dugnad

Gjør en innsats FOR fisken. Bli med på dugnad for sjøørreten 1. september.

Se mer informasjon på Stjørdal Jeger- og Fiskerforening sin nettside.

Vårmøte i SJFF

Dato: 15.mai Kl.19.00: Sted: Klubblokalet

Agenda:
1. Innledning v/ Ketil Skogan
2. Info fra utvalgene
3. Pause med loddsalg
4. Laksefiske 2013 v/Morten Welde
5. Avslutning trekking av premier

Gratis kaffe og vafler, loddsalg v/ungdomsgruppa.

Vel møtt!
Styret

SJFF vant gullkroken for årets klubb/forening

Gullkroken deles ut til personer/foreninger/klubber som har bidratt positivt, eller har klart å utmerke seg innen norsk sportsfiske. Vårt mål med prisen er å inspirere og motivere fiskeinteresserte samt gjøre stas på personer som har gjort en hederlig innsats.

Arrangementet skal være en årlig begivenhet der norsk sportsfiske hylles – på tvers av sjangre.
Stjørdal JFF, med Morten Welde fra foreningens fiskeutvalg i spissen, fikk prisen Årets forening for sitt store
engasjement og arbeid for å gjenskape tilløpsbekker som attraktive gyte- og oppvekstområder for den hardt pressede sjøørreten i Stjørdalselva
På bilde ser du vår leder i fiskeutvalget, Morten Welde med gullkroken.
Les mer på sjff.no og gullkroken.no

Annonse